Onze focus en wensen

Het Food Center Amsterdam (FCA) terrein wordt volledig vernieuwd. Het terrein wordt gesplitst in een gedeelte voor woningen en een gedeelte voor het bedrijventerrein


De website https://www.omgevingmarktkwartierwest.nl is ontwikkeld door het Markkwartier, op die pagina zijn alle plannen van het Marktkwartier in te zien.


Het 1e uitwerkingsplan van het Food Center Amsterdam is te vinden op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/transform/NL.IMRO.0363.E2005BPGST-OW01/pt_NL.IMRO.0363.E2005BPGST-OW01.xml#NL.IMRO.PT.s196


De plannen voor het FCA bedrijventerrein zien er deels goed uit, maar er zijn ook een aantal punten waarvan wij vinden dat er verbetering moet komen omdat het huidige plan de leefbaarheid in onze buurt een stuk slechter maken. Onze focuspunten zijn grotendeels gericht op milieueffecten en op geluid/trillingen (hier bedoelen we mee de lage frequentie tonen die bijvoorbeeld koelvrachtwagens veroorzaken):

Onze focuspunten:

Hieronder ziet u onze focuspunten, via het menu kunt u naar de betreffende focuspunten toe. Wij leggen per punt uit wat het huidige plan van het Marktkwartier is, wat onze zorgen zijn en wat onze wensen zijn.


  1. Parkeerdek

  2. Overnacht locatie koelvrachtwagens

  3. Expeditiestraat (vrachtwagenstrook)


duurzaamwesterpark@outlook.com
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin